Dallos Bogi elárulta :Ez a helyzet most közöttük Puskás Petivel

Hirdetés
Dallos Bogi elárulta :Ez a helyzet most közöttük Puskás Petivel
Hirdetés

Nagyon őszinte szavak.

Dallos Bogi szülinapja alkalmából köszöntötte szerelmét, Puskás Petit 35. szülinapja alkalmából. Láthatóan dúl a szerelem a pár között.

Ezt írta Bogi:

„Ő itt a legjobb barátom, a szerelmem, a játszótársam, akire mindig számíthatok, és ma van a szülinapja! Boldog szülinapot!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő itt a legjobb barátom, a szerelmem, a játszótársam, akire mindig számíthatok, és ma van a szülinapja! Boldog szülinapot!❤️✨?? @panamyphoto

Dallos Bogi ? (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés, Dec 16., 2019, időpont: 12:42 (PST időzóna szerint)

A KEZDETEK ÉS MAGÁNÉLETE:

/Puskás Péter 1984\./

Hirdetés
december 16-án látta meg a napvilágot Budapesten.
Hirdetés
Egy öccse van, Puskás Dániel, aki szintén a zeneipar hullámait igyekszik meglovagolni dj-ként.2009-ben ismerkedett meg a kilenc évvel fiatalabb Illés Kingával az interneten keresztül. Egy évig titkolta a szerelmüket a nyilvánosság előtt. 2012 októberében három és fél év együttlét után a lány szakított Petivel, akinek a munkamániája miatt nem volt ideje a lányra. Peti azonban nem adta fel egykönnyen. Sikerült visszaszereznie a lányt, és novembertől ismét boldog párkapcsolatban éltek. 2014-ben Eke Angélával kezdett el randevúzni. A pár 2015-ben összeköltözött.

Peti 2005-ben lett ismert alig 21 évesen a Megasztár harmadik szériája által. A döntőben különböző arcait mutatta meg kisebb-nagyobb sikerekkel.

Hirdetés
Végül a Kontor Tamás elleni párbajon esett ki, akivel a Quenn egyik slágerét énekelték el. A Megasztár turné során végigjárta az egész országot.

ZENEI KARRIER:

A kezdő lökést a Megasztár 3 adta számára. 2006-ban már az első koncerten a saját számával debütált (Lépteid). Győrben a megasztárosok közül ő volt az egyetlen, aki megkísérelte ekkor ezt a lépést. 2006-ban már folytak első lemezének munkálatai, szeptemberben egy jótékonysági koncerten a Felvonulási téren elénekelte az Útfélen című új szerzeményét. Decemberben már a stúdiói előkészületek folynak, majd 2007. február 26-ra elkészül az első albuma A lemez címmel. Nemcsak elénekli a számokat, hanem aktívan részt vesz a szövegírásban és a zeneszerzésben is.

Hirdetés
Saját forgatókönyve alapján február elsején elkészül a Bébi című számához a videoklip is, amely még ebben a hónapban bemutatásra kerül VIVA TV-n. Peti nem áll meg ennyinél, hisz 2007-ben még két videoklipet forgat. Az egyik a Piramis együttes nagysikerül Ha volna még két életem című szám feldolgozáshoz készül, a másik a Hallgató című dalához. Október 14-én mutatják be őket az Odeon Lloyd moziban. 2008 szeptemberében újabb videoklippel tér vissza, az Állítsuk meg a világot című dalához. A dalszöveget Peti saját maga írta, azonban a videoklip elkészítéséhez Herz Péter járult hozzá. Peti ötödik videoklipje 2009.június 13-án jelent meg a Fura Figurák című zenéjéhez.

Peti sikeres ezekben az években, hisz több díjra is jelölték:2008- A legjobb férfi előadó (jelölés)2009- ESTem díj- Az évad hangja (megnyerte)2009- A legjobb férfi előadó (jelölés)2009- A legjobb videoklip (megnyerte)- Állítsuk meg a világot2014- Bravo Otto díj- Bravo Idol 

Hirdetés
2009. augusztus 14.-15-én részt vett a Freddy Mercury tiszteletére tartott emlékkoncerten (Margitsziget), ahol ő alakította az ifjú Freddy Mercury-t.2012-ben harcba szállt a Csillagok című dalával az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A rajongók február 4-én szoríthattak Petinek, aki először mutatta be élőben a dalt Molnár Gábor szerzőtársával együtt. A kijutásért a versenyt a Compact Disco nyerte.2012. május 23-án bemutatásra kerül legújabb klipje a Csillagok című dalához. Ez az év újabb jelölést hozott Peti számára: Az év magyar férfi előadója kategóriában.

Zenei téren Peti menedzselte testvérét, Ádámot is. Ő rendezte többek között a öccse Another Day és Holdfény című klippét is, melynek zenei alapanyagát természetesen az ifjabbik Puskás fiú keverte. 2013-ban a testvérpár zenei téren egy új projektbe kezdett.

Hirdetés
Létrehozták a The Biebers nevezetű formációt, amelynek első slágere és az ahhoz készített videóklippe is megjelent Sorry címmel. Peti elmondása szerint a cím nem véletlenül hasonlít Justin Bieber nevéhez. Valaki rákeres a felkapott énekesre, így akár az ő számukat is kidobhatja a kereső.2013.október 11-én startolt a TV2 vadonatúj műsorra a Sztárban sztár, amelyben 12 énekes méri össze az erejét. A show lényege, hogy az énekesek legendás előadók bőrébe bújnak sminkmesterek és koreográfusok által és úgy elevenítik fel az adott személy dalait. Peti a műsor debütálásában Freedie Mercury bőrébe bújt, és a Queen nagysikerű slágerét a I want to break free-t adta elő, annak videóklipje alapján.
Hirdetés
Hiába kapta a zsűritől a legkevesebb pontot, a közönség megmentette őt a kieséstől, így Delhusa Gjon távozott a műsorból. A műsor Peti számára a negyedik körben ért végett, hiába kapott a zsűritől 39 pontot. A nézők Varga Viktort jutatták tovább.  Jelenleg az RTL Klub Xfaktor legújabb évadában zsűritag Tóth Gabi, Bye Alex és Gáspár Laci oldalán, illetve a fiúk csoport mentorra lett.

SZÍNÉSZI KARRIER:

Első szerepét 2006-ban kapta meg az 56 csepp vér című musicalben, melynek bemutatójára októberben került sor az Arénában. Genya szerepét olyan művészek mellett formálhatta meg, mint Keresztes Ildikó, Kaszás Attila, Miller Zoltán és Miller Lajos. A musicalt alapján film is készült, melyet áprilisban mutattak be a közönségnek a Corvin moziban.2006-ban megkapja a Jóban Rosszban sorozatban Bánhidi Patrik szerepét, melyet egész 2009-ig megformálhatott meg.2007. augusztus 19-én a Hősök terén Szent Imre herceg szerepében tűnt fel a Szent István- egy ország születése zenés-táncos darabban. Decemberben a szolnoki színházban az Oliver! című musicalben Dörzsölt karakter bőrébe bújik.Színészi karrierje egyre jobban ívelt felfelé, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a 2008-ban bemutatásra került Tímár Mihály játékfilmjében Kern András és Oláh Ibolya mellett is szerepet kap (Casting minden). A filmet országszerte vetítették a mozik és számos közönségtalálkozásra is sor került.2008 nyarán a Made in Hungaria című alkotásban egy örök vesztes bőrébe bújik. Novembertől már A padlás című musicalben láthattuk a Rádiós szerepében. A darab sikeres volt Peti szemszögéből is, hisz 2009. május 26-án átvehette érte az ESTem- díjátadó keretein belül az Évad hangjának járó díjat.2012-től Tom Sawyer szerepében láthattuk a Pesti Magyar Színházban, a Tom Sawyer és Huckleberry finn kalandjai című musicalben.   2014.április 19-én debütált a Madách Színház színpadán a Tanulmány a nőkről című alkotás, melyben Peti is szerepet kapott.  Továbbá 2014-ben Török Jánost alakította a kaposvári Csiky Gergely színházban.  

2019. december 17. (kedd), 09:45

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkajánló

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 20:34
Hirdetés

Drámai hírt közölt Dudád Miki

Drámai hírt közölt Dudád Miki

.Dudás Miki édesapját brutális támadás érte: kórházban, kómában fekszikSzerdán a kajakos Dudás Miki egy megrázó hírt...

Hirdetés
Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 16:05

Legfinomabb rumplis pogácsa recept, még ahogy a Nagyi készítette

Legfinomabb rumplis pogácsa recept, még ahogy a Nagyi készítette

Nagyra sikerült krumplis pogácsáim – Ez a recept tényleg tökéletes!A krumplis pogácsa egy igazi klasszikus, amelyet...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 15:28

A valaha volt legjobb puding torta, mindig ezt készítem

A valaha volt legjobb puding torta, mindig ezt készítem

A tökéletes vaníliakrémes sütemény: Puha tészta, lágy krém, egyszerű elkészítésA vaníliás krémmel töltött sütemény egy...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 15:06

Felfoghatatlan! Rajongásig szerette az ország… Tragikusan fiatalon ment el a gyönyörű magyar televíziós!

Felfoghatatlan! Rajongásig szerette az ország… Tragikusan fiatalon ment el a gyönyörű magyar televíziós!

Az utolsó lélegzetvételéig küzdött az életéért, de szervezete feladta a harcot.Hajas Ilona gyermekkorában még olyan...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 14:04

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!

Nagyon szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban sorozat sztárjáról!

Szomorú hír Sallai Nóráról és kisfiáról: Az ország együtt szorít értükMint ismeretes, Sallai Nóra színésznő és ötéves...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 12:30

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Elhunyt Végh Sándor, a Győri ETO leghűségesebb szurkolójaSzomorú hírt tett közzé honlapján a Győri ETO: 61 éve a csapat...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 08:11

Magyar Péter kiakadt a közösségi oldalán..pár óra alatt 27 ezer ember kedvelte az írását

Magyar Péter kiakadt a közösségi oldalán..pár óra alatt 27 ezer ember kedvelte az írását

Jó reggelt, Magyarország! Orbán Viktor ma ismét álmodott egy nagyot…Miközben 400 forint felett van az euró, összeomlott...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 07:03

Hihetetlen, mennyit nőttek! Balássy Betty és Varga Feri végre megmutatták 3 gyermeküket!elképesztő, milyen nagy már Róza, Dani és Miksa!

Hihetetlen, mennyit nőttek! Balássy Betty és Varga Feri végre megmutatták 3 gyermeküket!elképesztő, milyen nagy már Róza, Dani és Miksa!

Balássy Betty és Varga Feri lefotózták 3 gyereküket: elképesztő, milyen nagy már Róza, Dani és Miksa! Balássy Betty 40,...

Hirdetés
Hirdetés