Megérkezett a nagy 2020-as februári horoszkóp:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!

Hirdetés
Megérkezett a nagy 2020-as februári horoszkóp:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!
Hirdetés

Kos február Horoszkóp 2020

Belső erő, spontán energia, önbizalom

/A február meglehetősen hektikus időszak lesz a Kos jegyben születettek számára, ezért az önhöz közel állókat, és természetesen saját magát sem szabad elhanyagolnia\./

Hirdetés
Ne hagyja, hogy a stressz negatív hatással legyen az egészségére, és megzavarja a pihenésben. Fontos, hogy mindig fel tudjon töltődni energiával a soron következő munkanapra. Az élete párjára is igyekezzen kellő figyelmet szentelni, amit ő biztos, hogy nagyra fog értékelni.

A munkahelyén rendkívül közkedvelt lesz ebben az időszakban.

Hirdetés
A környezetében lévők felajánlják majd önnek a segítségüket. Éljen ezzel a lehetőséggel, fogadja el, értékelje az önnek nyújtott segítséget, és ne feledkezzen meg a viszonzásukról sem, hiszen senki sem szereti az önző embereket. A február a Kos számára az élete prioritásainak felülvizsgálata, átértékelése jegyében telik el, de ugyanakkor lehetőséget is teremt számára a személyiségfejlődésére is.
Hirdetés

Ez is érdekelhet:A Mammut nem forgalmazza tovább Norbi termékeit, szolidaritásból egyre több cég áll mögé

Bika február Horoszkóp 2020

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Februárban nem lesz híján kellő motivációnak, így a korábbi problémák megoldását követően megújult erővel lesz képes ismét belevetni magát a munkába. Persze azért nem árt, ha kellő időt szentel a családjára és a barátaira is, mivel ha elhanyagolja őket, akkor az félreértésekhez vezethet.

Hirdetés
Emellett az egészsége megőrzésére is szánjon kellő időt.

A kapcsolatai terén ebben az időszakban ugyanazzal a hozzáállással érhet el sikereket, ami a munkája esetében is bevált. Ha szükséges, tartsa inkább a távolságot, mert megeshet, hogy az érzelmei befolyásolják majd a racionális gondolkodását. Ami a februárt illeti, a magánélete terén nem lesz túl gyümölcsöző ez a hónap. Úgy tűnik, hogy a Bika tavalyi évére jellemző nyugodt periódusa itt véget ér.

Ez is érdekelhet:Edit asszony már tíz éve él boldogan Zámbó Jimmy hasonmásával-ITT a Fotó! Elképesztő a hasonlóság!

Ikrek február Horoszkóp 2020

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

Hirdetés

Februárban rendkívül erős vágyat fog aziránt érezni, hogy kiálljon a saját meggyőződése mellet, viszont minden Ikrek csillagjegyűnek észben kell tartania, hogy ebben az időszakban jobb a a háttérbe húzódni. Ha képes lesz objektív módon szemlélni a világot, akkor könnyen el tudja majd dönteni, hogy mi az ami megéri az erőfeszítéseket, illetve mi az, ami nem. Persze ehhez némi időre is szüksége lesz.

Hirdetés
Fontos, hogy a partnerét és a barátait se hanyagolja el a hónap során.

Februárban érdemes lesz jó előre megtervezni a dolgokat. Az ikrek jegy szülöttei számára minden fontos dolog adott lesz a munkájukhoz, így biztonságosan haladhatnak tovább céljaik elérése irányába. Ez az időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kicsit kényeztethesse magát olyasmivel amire már régóta vágyott, de elmehet akár egy kellemes téli vakációra is.

Hirdetés
Az év következő szakaszában sokkal elfoglaltabb lesz, ezért akkor már nem lesz lehetősége szabadidős tevékenységekre.

Ez is érdekelhet:Csoda történik : lábra állt Zente! - videó Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek <3

Rák február Horoszkóp 2020

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

A Február egészét a Vénusz planéta erős hatása fogja végig kísérni. Ennek köszönhetően ebben a periódusban a Rák csillagjegyük könnyen kijönnek majd másokkal. Az egyedülállóknak kiváló lesz ez a hónap arra is, hogy kapcsolatot alakítsanak ki a másik nem tagjaival. A horoszkóp szerint a tartós párkapcsolatban élők számára ez az időszak a romantika, és a szeretet jegyében fog eltelni.

Ebben az időszakban lehetősége lesz megoldani néhány korábbi komolyabb konfliktust, és végre megadatik önnek a lehetőség, hogy kihasználja képességeit, és az elmúlt évek során megszerzett tapasztalatát. Képes lesz mindkét fél számára megfelelő megoldást találni, és olyan kompromisszumot hozni össze, ami mindenki számára elfogadható. Ugyanakkor a február nem a legjobb időszak az egyedül élő rák csillagjegyűek számára az új kapcsolatok kialakítására.

Ez is érdekelhet:Ez a 9 ember hunyt el a helikopterbalesetben..Megtalálták a baleset okát is..

Oroszlán február Horoszkóp 2020

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán

Februárban az Oroszlánnak muszáj lesz időnként hajlania a kompromisszumok megkötésére, máskülönben gyakran fog szembesülni megoldhatatlan élethelyzetekkel. A munkahelyén jól fog teljesíteni, viszont a magánélete terén némi visszaesést tapasztalhat meg. Ebben az időszakban főként a családtagjai körében érzi majd igazán jól magát, mivel a szerettei körében megfeledkezhet az élet különféle problémáiról.

Az oroszlán csillagjegyűek egyfajta patthelyzetbe kerülhetnek februárban, ami főként a kapcsolataik terén lesz érzékelhető. Úgy fogja érezni, hogy nem eléggé meghitt a kapcsolat ön és a párja között, és a kettejük között kötelék, valamint az érzelmek sem olyan elsöprő intenzitásúak, mint korábban. A kifogások keresése nem segít, és ezt a problémát olyan gyorsan kell megoldani, amennyire csak lehetséges. Fontos, hogy mindent megbeszéljenek egymással.

Ez is érdekelhet:ISTVÁN CSÜTÖRTÖKÖN TŰNT EL A , HOLTTESTÉT MA TALÁLTÁK MEG

Szűz február Horoszkóp 2020

Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz

Ha az emberi kapcsolatokról van szó, akkor a Szűz jegyűek hajlamosok inkább a szívükre hallgatni az eszük helyett. Ilyen helyzetekben ön is rendkívül sebezhetővé válik, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kit fogad a bizalmába, ami új ismerősök esetében fokozott jelentőséggel bír. Persze, amennyiben tartós párkapcsolatban él, akkor a nyitottsága jelentős mértékben megerősítheti az ön és a partner közötti köteléket, és elmélyítheti a kapcsolatukat.

A munka nem fog túl jól menni a szűz jegyűeknek februárban, mert a csillagok nem a számukra megfelelő, stabil pozícióban fognak állni. Tény, hogy nem nyújt majd kimagasló teljesítményt, viszont attól sem kell tartania, hogy nem teljesít a várakozásoknak megfelelően a munkahelyén. Rá fog döbbenni, hogy nem kell erőltetnie olyan dolgokat, amelyekre nincs közvetlen ráhatása, és el kell fogadnia azt is, hogy nem lehet felelős egy személyben mindenért. Hagyja a plusz munkát másokra és engedje ki a fáradt gőzt.

Mérleg február Horoszkóp 2020

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus

Ha februárban valakinek a segítségére lesz szüksége, akkor a Mérlegnek nem szabad ezt megtagadnia tőle. Ez a bizonyos illető lehet, hogy az egyik kollégája, vagy valamelyik családtagja lesz. Ha segít rajta, akkor teljes mértékben elnyeri a bizalmát, és ez később jól jön majd az önnek a jövőre nézve. Fontos, hogy ebben az időszakban mindig öltözködjön melegen, így megőrizheti az egészségét.

A február beköszöntével munkahelyi problémák jelentkezhetnek. Előfordulhatnak elbocsájtások a cégénél, sürgős határidejű munkák, sőt akár még lakóhelyének megváltoztatására is kényszerülhet. Bármi történjen is, arra fog törekedni ebben az időszakban, hogy megerősítse a jelenlegi pozícióját, amihez valószínűleg a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia. A méreg jegyűek ebben a periódusban csak így emelkedhetnek felül az adódó

Ez is érdekelhet:A Mammut nem forgalmazza tovább Norbi termékeit, szolidaritásból egyre több cég áll mögé

Skorpió február Horoszkóp 2020

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben

A februárra vonatkozó horoszkóp szerint a Skorpiónak ebben a peridusban csapatjátékosként kell viselkednie a munkahelyén, és az élet egyéb területein is. Jó ha észben tartja, hogy a siker íze nem olyan édes, ha azt másvalaki rovására érte el. Az esztendő ezen időszakában tele lesz energiával, amit a szabadidejében sportolásra, és a fizikuma fejlesztésére is fordíthat.

A gondatlansága miatt olyan kisebb munkahelyi problémákkal szembesülhet februárban, amelyek a karrierje alakulására is hatással lehetnek. Legyen nagyon óvatos azokkal, akik segítséget kínálnak önnek, mivel könnyen meglehet, hogy tisztességtelen szándék vezérli őket. Ugyanakkor a családjuk körében a skorpió jegyben születettek megértésre, támogatásra és nyugalomra lelhetnek ebben az időszakban.

Ez is érdekelhet:Edit asszony már tíz éve él boldogan Zámbó Jimmy hasonmásával-ITT a Fotó! Elképesztő a hasonlóság!

Nyilas február Horoszkóp 2020

Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre

Februárban a munkahelyi helyzetben jelentős változás áll be, ami miatt a Nyilasnak minden képességét bevetve a benti feladatai elvégzésére kell koncentrálnia. Amennyiben nem így tesz, akkor bizony könnyen bajba kerülhet. Szerencsére, a munkája tökéletes elvégzéséhez nélkülözhetetlen motiváció a hónap egésze során a rendelkezésére áll majd. Amennyiben úgy veszi észre, hogy valamelyik kollégája segítségre szorul, akkor ezt ne tagadja meg tőle. A túlzott munkahelyi stressztől sportolás révén szabadulhat meg a legkönnyebben.

Ebben a periódusban barátságos, pozitív hozzáállással könnyen együtt tud működni a kollégáival és elnyeri a főnöke tetszését is. Mindenki jól érzi majd magát a társaságában és még az is előfordulhat, hogy néhányan a féltve őrzött titkukat is megosztják önnel. Fontos, hogy ezzel semmiféleképpen ne éljen vissza februárban. Az üzleti találkozók alkalmával, érdemes akkor is tartani a kellő távolságot, ha a tárgyaló partnerei szimpatikusak önnek.

Ez is érdekelhet:Csoda történik : lábra állt Zente! - videó Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek <3

Bak február Horoszkóp 2020

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

A horoszkóp ajánlása szerint februárban minden élethelyzetben érdemes nyugodtnak maradnia. A felmerülő problémáit csak akkor tudja majd megoldani, ha magabiztosan viselkedik. Persze, ha túlzottan támadóan lép fel, akkor arra könnyen ráfaraghat. Ebben az időszakban a profi és az amatőr sportolók is kifejezetten jól fognak teljesíteni. Ráadásul a Bak jegy szülötteit az egészségügyi problémák is messzire elkerülik majd.

A február nem lesz ideális időszak az ön számára a komoly döntések meghozatalára, ezért inkább halassza őket későbbre. Az olyan esetekben, amikor gondosan kell mérlegelnie egy adott helyzetet, de nem biztos a dolgában és tanácsra lenne szüksége, forduljon bizalommal az egyik családtagjához. Nem csak hasznos tanácsot fog kapni tőle, hanem megértésre is talál nála.

Ez is érdekelhet:Ez a 9 ember hunyt el a helikopterbalesetben..Megtalálták a baleset okát is..

Vízöntő február Horoszkóp 2020

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

Ebben a periódusban a Vízöntőnek az emberi kapcsolataira ajánlott fókuszálnia. Tény viszont, hogy csak a családon belüli kapcsolatok fognak pozitív irányba elmozdulni, ezért érdemes minél jobban megerősítenie az ön és a szerettei közötti kötelékeket. A párkapcsolatok terén nem sok jóval kecsegtet ez a hónap, ráadásul februárban ön igencsak híján lesz a szenvedélynek. A szenvedély hiánya miatt a szingliként élők számára ez a periódus nem lesz ideális az ismerkedésre, de hamarosan az ő idejük is eljön majd.

A február jó előjelekkel indul a karrierje szempontjából. Tény, hogy a megfelelő úton halad, azonban tisztában kell azzal is lennie, hogy az életben semmit nem adnak ingyen. A vízöntő csillagjegy szülötteinek ebben a periódusban nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük a céljaik elérése érdekében. Ne rettenjen meg a kemény munkától, hiszen nem kell majd minden idejét kizárólag csak a munkájával eltöltenie. Ügyeljen arra is, hogy ne tegye ki túl sok stressznek magát ebben az időszakban.

Ez is érdekelhet:ISTVÁN CSÜTÖRTÖKÖN TŰNT EL A , HOLTTESTÉT MA TALÁLTÁK MEG

Halak február Horoszkóp 2020

Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel

Ebben a periódusban a Halak számára gyerekjáték lesz az új kapcsolatok kialakítása, aminek köszönhetően a szingliként élők akár még a lelki társukra is rálelhetnek. Használja ki minél jobban az élet kínálta lehetőségeket. Hagyja, hogy magával ragadja a szenvedély, és engedje, hogy a romantika is szerepet kaphasson az életében. Ha nem így tesz, akkor később megbánhatja az önmegtartóztató viselkedését.

Ha februárban kellő szorgalommal és megfelelő ütemben végzi majd a munkáját, akkor remek lehetőség nyílik ön előtt ahhoz, hogy előre léphessen a karrierjében. Tartsa észben, hogy a főnökök mindig nagyra értékelik, ha egy alkalmazott mindent megtesz a cég érdekében. A halak csillagjegy szülöttei ebben a periódusban a kemény munkájuknak köszönhetően prémiumot is kaphatnak a munkahelyükön, de ami ennél is fontosabb: értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

Ez is érdekelhet:Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz

2020. január 28. (kedd), 17:19

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkajánló

Mindenegyben blog
2024. szeptember 28. (szombat), 08:21
Hirdetés

Beteljesült az álom!Krausz Gábor és Mikes Anna tegnap este megmutatta a felvételt: ott a gyerek, nem is egy...

Beteljesült az álom!Krausz Gábor és Mikes Anna tegnap este megmutatta a felvételt: ott a gyerek, nem is egy...

Krausz Gábor és Mikes Anna megható pillanatai: Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expressz legutóbbi részében...

Hirdetés
Mindenegyben blog
2024. szeptember 28. (szombat), 06:23

Sajnos itt a vége!Sírva intettek búcsút az Ázsia Expressznek Stohl Andrásék

Sajnos itt a vége!Sírva intettek búcsút az Ázsia Expressznek Stohl Andrásék

Ázsia Expressz: Till Attila és Stohl András búcsúztak a versenytőlAz Ázsia Expressz legutóbbi, péntek esti adásában...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 28. (szombat), 06:06

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események2024. szeptember 28. 07:17A közúti közlekedés biztonságát,...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 27. (péntek), 20:14

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész VILÁG !hatalmas név távozott közülünk!

1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész VILÁG !hatalmas név távozott közülünk!

 Elhunyt Maggie Smith, a Harry Potter-filmek legendás színésznője89 éves korában elhunyt Dame Maggie Smith, a Harry...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 27. (péntek), 19:19

Eddig mindenki rosszul csinálta, kiderült, hogy a tésztát nem is vízben kell főzni!

Eddig mindenki rosszul csinálta, kiderült, hogy a tésztát nem is vízben kell főzni!

A tészta a legtöbb családban gyakran kerül az asztalra, főleg azért, mert egyszerű elkészíteni, és a gyerekek is...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 27. (péntek), 17:48

Így néz ki Romy Schneider egyszem lánya: a 46 éves Sarah kiköpött édesanyja

Így néz ki Romy Schneider egyszem lánya: a 46 éves Sarah kiköpött édesanyja

Romy Schneider: Az Európai Filmipar Halhatatlan Sztárja és a Szerelmi Románc, amely Megindította a VilágotRomy...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 27. (péntek), 14:13

Oláh Ibolya borította a bilit szerint csalás történt a Megasztárban - Tóth Vera reagált

Oláh Ibolya borította a bilit szerint csalás történt a Megasztárban - Tóth Vera reagált

Oláh Ibolya a közelmúltban azzal vádolta meg a Megasztár első évadának eredményét, hogy a versenyben csalás történt, és...

Mindenegyben blog
2024. szeptember 27. (péntek), 10:59

Meghalt Kocsis Tamás

Meghalt Kocsis Tamás

Gyászol az ország: elhunyt Kocsis Tamás újságíróSzomorú hír rázta meg a sajtó világát: Kocsis Tamás, az Aranytoll-,...

Hirdetés
Hirdetés