Nagy mai horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Hirdetés
Nagy mai horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Hirdetés

2020 .08.28 péntek

Napi horoszkóp - Kos

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. /Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut\./

Hirdetés
Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát.

A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.

Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.

Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

Napi horoszkóp - Bika

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt.

Hirdetés
Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek.

Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!

Szánjon kellő időt a vásárlásra és ne aggódjon az árak miatt. Főzzön egy ízletes vacsorát magának, hiszen igazán megérdemli.

Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál. Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye

Napi horoszkóp - Ikrek

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket.

Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.

Hirdetés

Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét.

Ha mindig is lenyűgözte önt a festészet, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbálja magát benne, és vegyen néhány leckét, így kibontakozhatnak a művészi hajlamai.

Napi horoszkóp - Rák

Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni.

Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.

Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

Napi horoszkóp - Oroszlán

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival.

Hirdetés
Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.

Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.

A tisztességtelen bánásmód a munkahelyén egyáltalán nem ismeretlen az ön számára. Nincs egyedül ezzel a problémával. Keressen egy szövetségest.

Nem jó ötlet esténként degeszre ennie magát. Ha túlterheli éjszaka a szervezetét, akkor másnapra alig marad energiája.

Napi horoszkóp - Szűz

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.

Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni.

Hirdetés

Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.

Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Napi horoszkóp - Mérleg

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.

Rendkívül vonzó lesz a másik nem képviselői számára. Ne habozzon, tegye meg ön az első lépést.

Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.

Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

Hirdetés

Napi horoszkóp - Skorpió

Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar.

Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.

Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.

Ön tudja, hogy mit engedhet meg magának, ne feszítse túl a húrt, így nem érheti kellemetlen meglepetés.

Napi horoszkóp - Nyilas

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz.

Hirdetés
Egy a lényeg: ne adja fel!

A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek.

Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja.

Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

Napi horoszkóp - Bak

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.

Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével.

Lehet, hogy túlzottan ideges most a munkája és más kötelezettségei miatt, de nem kell aggódnia, mert hamarosan minden rendbe fog jönni.

Ezt a napot használja az elmélkedésére. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzi majd magát miután rendbe szedte a gondolatait.

Napi horoszkóp - Vízöntő

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia.

Nagyon magabiztos lesz a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudja, hogyan bűvölje el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne féljen használni a tudását. Legyen játékos és élvezze ki az ön előtt álló feledhetetlen estét.

Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog.

Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

Napi horoszkóp - Halak

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.

Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.

Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit.

Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

2020. augusztus 28. (péntek), 08:42

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkajánló

Mindenegyben blog
2024. október 05. (szombat), 20:29
Hirdetés

Mikes Anna kiakadt!Mikes Anna durván kiosztotta Szuperák Barbit!

Mikes Anna kiakadt!Mikes Anna durván kiosztotta Szuperák Barbit!

Ilyen idegesnek még nem láttuk Mikes Annát: keményen odaszólt Szuperák BarbinakAz Ázsia Expressz legutóbbi adásában...

Hirdetés
Mindenegyben blog
2024. október 05. (szombat), 14:37

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet SzekszárdrólSzeptember 30-án hétfőn reggel tűnt el a 11 éves...

Mindenegyben blog
2024. október 05. (szombat), 08:01

– Sokkoló hírt kaptunk reggelre – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

– Sokkoló hírt kaptunk reggelre – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Elhunyt Szabó Imre, a BEAC atlétikai szakosztályának vezetőedzőjeÉletének 75. évében elhunyt Szabó Imre, a BEAC...

Mindenegyben blog
2024. október 05. (szombat), 07:20

ÉLet és halál között Sallai Nóra.. újra kellett éleszteni... ebben a pillaantban jött a hír

ÉLet és halál között Sallai Nóra.. újra kellett éleszteni... ebben a pillaantban jött a hír

Az egész ország összefogott Sallai Nóráért és kisfiáért a szörnyű baleset utánAz országot megdöbbentette a hír: Sallai...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 20:34

Drámai hírt közölt Dudád Miki

Drámai hírt közölt Dudád Miki

.Dudás Miki édesapját brutális támadás érte: kórházban, kómában fekszikSzerdán a kajakos Dudás Miki egy megrázó hírt...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 16:05

Legfinomabb rumplis pogácsa recept, még ahogy a Nagyi készítette

Legfinomabb rumplis pogácsa recept, még ahogy a Nagyi készítette

Nagyra sikerült krumplis pogácsáim – Ez a recept tényleg tökéletes!A krumplis pogácsa egy igazi klasszikus, amelyet...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 15:28

A valaha volt legjobb puding torta, mindig ezt készítem

A valaha volt legjobb puding torta, mindig ezt készítem

A tökéletes vaníliakrémes sütemény: Puha tészta, lágy krém, egyszerű elkészítésA vaníliás krémmel töltött sütemény egy...

Mindenegyben blog
2024. október 04. (péntek), 15:06

Felfoghatatlan! Rajongásig szerette az ország… Tragikusan fiatalon ment el a gyönyörű magyar televíziós!

Felfoghatatlan! Rajongásig szerette az ország… Tragikusan fiatalon ment el a gyönyörű magyar televíziós!

Az utolsó lélegzetvételéig küzdött az életéért, de szervezete feladta a harcot.Hajas Ilona gyermekkorában még olyan...

Hirdetés
Hirdetés